Over ons team

Wie zijn wij eigenlijk?

Het Zorgeloos Rijden AutoPas serviceprogramma is in samenwerking met autobedrijven ontwikkeld door automatiseerder EFI Facturatie & Incasso. EFI is een jongdenkend team van ondernemers met ruime ervaring in software ontwikkeling. Onze cloud software moet gebruiksvriendelijk en gevoelsmatig werken zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent.

Het EFI team heeft ruime kennis en ervaring met systeembeheer, software ontwikkeling, internetdiensten, kwaliteitsborging, financiële administraties en volledig geautomatiseerde digitale facturatie & incasso.

 

“Onze missie is het beschikbaar stellen van een gebruiksvriendelijk flexibel Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma pakket voor autobedrijven tegen een betaalbare prijs.”

 

De EFI programmeurs werken vanuit Leiden en Alkmaar. EFI Facturatie & Incasso applicaties worden al jaren succesvol geïmplementeerd bij meer dan 1500 MKB ondernemers.

Zorgeloos Rijden AutoPas is een klantenbinder

Er is een opvallende verschuiving gaande in onze bestedingen. We geven steeds meer geld uit aan abonnementen ten koste van eenmalige uitgaven. Een abonnement biedt een mooie kostenspreiding voor de klant en is een prima klantenbinder voor het autobedrijf.

 

De Zorgeloos Rijden AutoPas wordt door servicegerichte excellente autobedrijven omarmd. Het verdienmodel biedt mooie kansen zoals rechtstreeks contact met de klant, een langlopende klantrelatie en loyaliteit, een gegarandeerde omzetstroom en eigen waardevolle klantdata.

 

Kiezen voor het Zorgeloos Rijden AutoPas abonnementen verdienmodel is kiezen voor een stabiele terugkerende omzet. Recurring omzet is altijd goed voor de continuïteit van een bedrijf. Om deze reden kiezen bedrijven zoals telecom, internet, kranten e.d. in hun strategie steeds vaker voor het abonnementen verdienmodel. Bij het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma is het gehele proces gericht op het verkrijgen van méér klantenbinding en hierdoor de klant voor een langere tijd aan het autobedrijf te binden.

 

Bedrijfsprocessen veranderen vanzelfsprekend bij het invoeren van uw unieke Zorgeloos Rijden AutoPas. Belangrijk is een perfecte automatisering met geautomatiseerde workflow voor uw AutoPas registraties, (periodieke) facturatie, incasso’s, rapportages en werkplaatscontroles om het Zorgeloos Rijden AutoPas abonnementenmodel binnen uw autobedrijf efficiënt te introduceren zonder al te veel opstarttijd.

Deelnemende autobedrijven

Deelnemende autobedrijven met het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma bevestigen ons al jaren:

 

✅ Stijgende gegarandeerde maandinkomsten te hebben uit advisering van hun unieke Zorgeloos Rijden AutoPas

✅ Meer continuïteit te ervaren door regelmatige werkplaatsbezoeken waaruit extra omzet

✅ Ondanks bedreigingen, zoals de transitie naar elektrisch rijden, wordt een betere klantenbinding ervaren en zien zij de toekomst zonnig tegemoet

✅ Aftersales Magazine januari 2020: Mijlpaal voor Zorgeloos Rijden Pas: 50.000

Met uw digitale aanvraagformulieren is er géén administratie meer nodig

Wij bieden ondersteuning om op uw website een digitaal Zorgeloos Rijden AutoPas aanvraagformulier te plaatsen. Uw klanten kunnen eenvoudig digitaal uw Zorgeloos Rijden AutoPas aanvragen en rechtsgeldig ondertekenen. Dit kan worden gedaan met een mobiele telefoon, tablet of computer.

Deze website optie is uiterst efficiënt en geeft aanzienlijke administratietijd besparingen doordat er géén handen meer aan te pas komen!

Na ontvangst van het ingevulde digitale aanvraagformulier worden alle administratieve handelingen volledig automatisch voor u uitgevoerd door het financiële Zorgeloos Rijden administratie- en facturatieprogramma.

 

De unieke Zorgeloos Rijden AutoPas services kunt u op uw eigen website benoemen. Wij zorgen in samenwerking met uw websiteprogrammeur voor het digitale aanvraagformulier en diverse bijbehorende programmakoppelingen.

Maximale efficiency voor uw bedrijf door een volledig geautomatiseerde Zorgeloos Rijden AutoPas website aanvraagprocedure met o.a. klaarstaande klant facturen en incasso’s.

Data beveiliging

Alle klantendata wordt door EFI optimaal en streng beveiligd. Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde datacenter EvoSwitch, met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting en 10 jaar dataopslag.

Contact

Nodig ons vrijblijvend uit voor een Zorgeloos Rijden AutoPas serviceprogramma demonstratie en kosten – baten overleg. U kunt ons altijd bellen op 071 – 331 2396.