Klantenbinding

Wie zijn wij eigenlijk?

Het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma concept is in samenwerking met autobedrijven ontwikkeld door automatiseerder EFI.

EFI is een jongdenkend team van ondernemers met ruime ervaring in software ontwikkeling. EFI cloud software moet gebruiksvriendelijk en gevoelsmatig werken zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent.

 

“Onze missie is het beschikbaar stellen van een gebruiksvriendelijk, flexibel en perfect geautomatiseerd Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma softwarepakket voor autobedrijven tegen een betaalbare prijs.”

 

Het EFI team heeft ruime kennis en ervaring met systeembeheer, software ontwikkeling, internetdiensten, kwaliteitsborging, financiële administraties en geautomatiseerde digitale facturatie en incasso’s.

De EFI programmeurs werken vanuit Leiden en Alkmaar. EFI applicaties worden al jaren succesvol geïmplementeerd bij meer dan 1500 MKB ondernemers.

Zorgeloos Rijden Pas is een klantenbinder

Er is een opvallende verschuiving gaande in onze bestedingen. We geven steeds meer geld uit aan abonnementen ten koste van eenmalige uitgaven. Een service abonnement biedt een mooie kostenspreiding voor de klant en is een prima klantenbinder voor het autobedrijf.

 

De Zorgeloos Rijden Pas wordt door een groot aantal servicegerichte excellente autobedrijven omarmd. Het Voordeelpas service abonnement verdienmodel biedt het autobedrijf mooie kansen zoals:

 

✅ Rechtstreeks klantcontact waardoor langlopende klantrelaties en loyaliteit

✅ Gegarandeerde maandelijkse omzetstroom uit Zorgeloos Rijden Pas abonnementen

✅ Door Voordeelpas services komen klanten terug waardoor extra aftersales en werkplaatsinkomsten

 

Kiezen voor het Zorgeloos Rijden Pas verdienmodel is kiezen voor een stabiele terugkerende abonnementen omzet. Recurring omzet is altijd goed voor de continuïteit van het bedrijf. Om deze reden kiezen bedrijven zoals telecom, internet, kranten e.d. in hun strategie voor abonnementen verdienmodellen.

 

Bij het Zorgeloos Rijden Pas service concept is het gehele proces gericht op het verkrijgen van continuïteit door méér klantenbinding. Klanten worden hierdoor voor een langere tijd aan het autobedrijf gebonden.

 

Bedrijfsprocessen veranderen vanzelfsprekend bij het invoeren van uw unieke Zorgeloos Rijden Pas. Belangrijk is een perfecte automatisering met een geautomatiseerde workflow voor registraties, facturatie en incasso’s om Voordeelpas abonnementen binnen uw bedrijf efficiënt te introduceren zonder al te veel opstarttijd.

Blije autobedrijven

✅ Door het verkrijgen van meer KLANTENBINDING met hun unieke Zorgeloos Rijden Pas

✅ Door het kunnen aanbieden van mooie extra services en aftersales die klanten waarderen

✅ Door extra maandelijkse inkomsten uit Zorgeloos Rijden Pas service abonnementen

 

Aftersales Magazine januari 2020: Mijlpaal voor Zorgeloos Rijden Pas: 50.000

Volledig geautomatiseerd, géén administratie meer

Wij bieden autobedrijven een perfecte online ondersteuning door op de eigen bedrijfswebsite een digitaal Zorgeloos Rijden Pas aanvraagformulier te plaatsen. Klanten en ook uw Verkoopmedewerkers kunnen hierdoor eenvoudig zelf de Zorgeloos Rijden Pas digitaal aanvragen en rechtsgeldig ondertekenen. Dit kan worden gedaan met een mobiele telefoon, tablet of computer.

 

Na ontvangst van het ingevulde digitale aanvraagformulier met incassomachtiging worden alle administratieve handelingen volledig automatisch uitgevoerd door het gespecialiseerde financiële Zorgeloos Rijden Pas softwareprogramma. Deze automatisering geeft uw administratie enorme tijdsbesparingen omdat er helemaal géén handen meer aan te pas komen!

 

De unieke Zorgeloos Rijden Pas services van uw autobedrijf worden overzichtelijk op de website geplaatst. Wij zorgen, in samenwerking met uw websiteprogrammeur, voor plaatsing van uw digitale Zorgeloos Rijden Pas aanvraagformulier met alle daarbij behorende administratieve programmakoppelingen.

 

Maximale efficiency en tijdsbesparingen door uw volledig geautomatiseerde website aanvraagprocedure met automatische administratie- en betaalverwerking.

Data beveiligingen

De Zorgeloos Rijden Pas klantendata wordt door EFI optimaal streng beveiligd. Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde datacenter EvoSwitch, met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting en 10 jaar dataopslag.

Contact

Nodig ons vrijblijvend uit voor een Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma demonstratie en kosten – baten overleg. U kunt ons altijd bellen op 071 – 331 2396.