Klantenbinding

Wie zijn wij eigenlijk?

Het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma is in samenwerking met autobedrijven ontwikkeld door automatiseerder EFI. EFI is een jongdenkend team van ondernemers met ruime ervaring in software ontwikkeling. Onze cloud software moet gebruiksvriendelijk en gevoelsmatig werken zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent.

 

Het EFI team heeft ruime kennis en ervaring met systeembeheer, software ontwikkeling, internetdiensten, kwaliteitsborging, financiële administraties en volledig geautomatiseerde digitale facturatie & incasso.

“Onze missie is het beschikbaar stellen van een gebruiksvriendelijk, flexibel en goed geautomatiseerd Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma pakket voor autobedrijven tegen een betaalbare prijs.”

 

De EFI programmeurs werken vanuit Leiden en Alkmaar. EFI applicaties worden al jaren succesvol geïmplementeerd bij meer dan 1500 MKB ondernemers.

Zorgeloos Rijden Pas is een klantenbinder

Er is een opvallende verschuiving gaande in onze bestedingen. We geven steeds meer geld uit aan abonnementen ten koste van eenmalige uitgaven. Een abonnement biedt een mooie kostenspreiding voor de klant en is een prima klantenbinder voor het autobedrijf.

 

De Zorgeloos Rijden Pas wordt door servicegerichte excellente autobedrijven omarmd.

Het abonnementen verdienmodel biedt mooie kansen zoals:

  • rechtstreeks klantcontact, langlopende klantrelaties en loyaliteit,
  • en een gegarandeerde maandelijkse omzetstroom uit Zorgeloos Rijden Pas abonnementen, aftersales en werkplaatsinkomsten.

 

Kiezen voor het Zorgeloos Rijden Pas abonnementen verdienmodel is kiezen voor een stabiele terugkerende omzet. Recurring omzet is altijd goed voor de continuïteit van het bedrijf. Om deze reden kiezen bedrijven zoals telecom, internet, kranten e.d. in hun strategie steeds vaker voor abonnementen verdienmodellen.

 

Bij het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma is het gehele proces gericht op het verkrijgen van continuïteit door méér klantenbinding waardoor klanten voor een lange tijd aan het autobedrijf worden gebonden.

 

Bedrijfsprocessen veranderen vanzelfsprekend bij het invoeren van uw unieke Zorgeloos Rijden Pas. Belangrijk is een perfecte automatisering met een geautomatiseerde workflow voor de Voordeelpas registraties, facturatie en incasso’s om Zorgeloos Rijden Pas abonnementen binnen uw bedrijf efficiënt te introduceren zonder al te veel opstarttijd.

Autobedrijven zijn uiterst positief

Deelnemende autobedrijven met het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma bevestigen ons al jaren:

 

✅ Stijgende gegarandeerde maandinkomsten uit advisering van Zorgeloos Rijden Passen

✅ Méér continuïteit te ervaren door werkplaatsbezoeken en aftersales waaruit extra omzetten

✅ Ondanks de transitie naar elektrisch rijden wordt een betere klantenbinding ervaren en wordt de toekomst zonnig tegemoet gezien

✅ Aftersales Magazine januari 2020: Mijlpaal voor Zorgeloos Rijden Pas: 50.000

Géén administratie meer met uw digitale aanvraagformulier

Wij bieden de perfecte ondersteuning om op uw website een digitaal Zorgeloos Rijden Pas aanvraagformulier te plaatsen. Klanten kunnen hierdoor eenvoudig uw Zorgeloos Rijden Pas aanvragen en rechtsgeldig ondertekenen. Dit kan worden gedaan met een mobiele telefoon, tablet of computer.

De website optie is uiterst efficiënt en geeft mooie administratietijd besparingen doordat er géén handen meer aan te pas komen!

 

Na ontvangst van het ingevulde digitale aanvraagformulier worden alle administratieve handelingen volledig automatisch uitgevoerd door het financiële Zorgeloos Rijden administratie- en facturatieprogramma. Maximale efficiency met deze geautomatiseerde aanvraagprocedure en de direct klaarstaande Voordeelpas abonnementen met automatische (maand)incasso’s.

Data beveiligingen

De Zorgeloos Rijden Pas klantendata wordt door EFI optimaal streng beveiligd. Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde datacenter EvoSwitch, met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting en 10 jaar dataopslag.

Contact

Nodig ons vrijblijvend uit voor een Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma demonstratie en kosten – baten overleg. U kunt ons altijd bellen op 071 – 331 2396.