Over ons

Wie zijn wij eigenlijk?

Het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma is in samenwerking met autobedrijven ontwikkeld door automatiseerder EFI Facturatie & Incasso. EFI is een jongdenkend team van ondernemers met ruime ervaring in software ontwikkeling. Onze cloud software moet gebruiksvriendelijk en gevoelsmatig werken zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent.

 

Onze missie is het beschikbaar stellen van een gebruiksvriendelijk en flexibel Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma pakket voor autobedrijven tegen een betaalbare prijs. Het team heeft ruime kennis en ervaring met systeembeheer, software ontwikkeling, internetdiensten, kwaliteitsborging en bedrijfsadministraties. Door de modulaire opbouw van het EFI Facturatie & Incasso softwareprogramma voor het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma, kunnen wij op maat functionaliteiten ontwikkelen waardoor wij voor autobedrijven de geschikte partner zijn voor financiële administraties en online facturatie & incasso.

 

De Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma programmeurs werken vanuit Leiden en Alkmaar. De EFI Facturatie & Incasso applicaties worden al jaren succesvol geïmplementeerd bij meer dan 1500 MKB ondernemers.

Zorgeloos Rijden Pas is een klantenbinder

Er is een opvallende verschuiving gaande in onze bestedingen. We geven steeds meer geld uit aan abonnementen ten koste van eenmalige uitgaven. Een abonnement biedt een mooie kostenspreiding voor de klant en is een prima klantenbinder voor het autobedrijf.

Het Zorgeloos Rijden Pas programma wordt door servicegerichte excellente autobedrijven omarmd. Het verdienmodel biedt mooie kansen zoals rechtstreeks contact met de klant, een langlopende klantrelatie en loyaliteit, een gegarandeerde omzetstroom en eigen waardevolle klantdata.

 

Kiezen voor het Zorgeloos Rijden Pas serviceabonnementen verdienmodel is kiezen voor een stabiele terugkerende omzet. Recurring omzet is altijd goed voor de continuïteit van een bedrijf. Om deze reden kiezen bedrijven zoals telecom, internet, kranten e.d. in hun strategie steeds vaker voor het abonnementen verdienmodel.

Bij het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma is het gehele proces gericht op het verkrijgen van méér klantenbinding en hierdoor de klant voor een langere tijd aan het autobedrijf te binden.

 

Bedrijfsprocessen veranderen vanzelfsprekend bij het invoeren van uw unieke Zorgeloos Rijden Pas. Belangrijk is een perfecte automatisering met geautomatiseerde workflows voor de Passen registraties, (periodieke) facturatie, incasso’s, rapportages en werkplaatscontroles om het Zorgeloos Rijden Pas abonnementenmodel binnen uw autobedrijf efficiënt te introduceren zonder al te veel opstarttijd.

Deelnemende autobedrijven

Deelnemende autobedrijven met het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma bevestigen ons al jaren:

 

✅ Stijgende gegarandeerde maandinkomsten te hebben uit de verkoop van Zorgeloos Rijden Passen

✅ Meer continuïteit te ervaren door regelmatige werkplaatsbezoeken waaruit extra omzet

✅ Ondanks bedreigingen, zoals de transitie naar elektrisch rijden, wordt een veel betere klantenbinding ervaren en zien zij de toekomst zonnig tegemoet

✅ Aftersales Magazine januari 2020: Mijlpaal voor Zorgeloos Rijden Pas: 50.000

Workflow digitale aanvraagformulieren; géén aanvraagformulieren of administratie meer nodig

Met gebruik van ons Esigneren e–mail programma, gekoppeld aan uw bedrijfswebsite, kunnen digitale Zorgeloos Rijden Pas aanvraagformulieren door klanten worden ingevuld en direct rechtsgeldig worden ondertekend. Dit kan worden gedaan met een mobiele telefoon, tablet of computer. U en uw klant ontvangen automatisch het door het Esigneren programma geverifieerde rechtsgeldige aanvraagformulier in de mailbox.

 

Deze website optie voor Zorgeloos Rijden Pas aanvraagformulieren is uiterst efficiënt en geeft aanzienlijke administratietijd besparingen doordat er géén handen meer aan te pas komen! Na ontvangst van het ingevulde digitale aanvraagformulier worden alle administratieve handelingen geheel automatisch door het financiële Zorgeloos Rijden facturatieprogramma uitgevoerd.

 

De unieke Zorgeloos Rijden Pas services kunt u op uw eigen website benoemen. Wij zorgen in samenwerking met uw website programmeur voor het digitale aanvraagformulier, het Esigneren programma voor rechtsgeldige ondertekening en bijbehorende programmakoppelingen. Maximale efficiency door een volledig geautomatiseerde Zorgeloos Rijden Pas website aanvraagprocedure, data invoer en direct klaarstaande klantfactuur waardoor het incassotraject wordt geactiveerd.

Data beveiliging

Alle klantendata wordt door EFI optimaal en streng beveiligd. Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde datacenter EvoSwitch, met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting en 10 jaar dataopslag.

Contact

Nodig ons vrijblijvend uit voor een Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma demonstratie en kosten – baten overleg. U kunt ons altijd bellen op 071 – 331 2396.