Klantenbinding

Wie zijn wij eigenlijk?

Het Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma concept is in samenwerking met servicegerichte autobedrijven ontwikkeld door automatiseerder EFI.

EFI is een jongdenkend team van ondernemers met ruime ervaring in software ontwikkeling. EFI cloud software moet gebruiksvriendelijk en gevoelsmatig werken zonder dat men daar veel tijd aan kwijt is.

“Onze missie is het beschikbaar stellen van een gebruiksvriendelijk, flexibel en goed geautomatiseerd Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma softwarepakket voor autobedrijven tegen een betaalbare prijs.”

 

Het EFI team heeft ruime kennis en ervaring met systeembeheer, software ontwikkeling, internetdiensten, financiële administraties, digitale facturatie en incasso van service abonnementen.

De EFI programmeurs werken vanuit Leiden en Alkmaar. EFI applicaties worden al jaren succesvol geïmplementeerd bij meer dan 1500 MKB ondernemers.

Zorgeloos Rijden Pas is een klantenbinder

Er is een opvallende verschuiving gaande in onze bestedingen. We geven steeds meer geld uit aan abonnementen ten koste van eenmalige uitgaven. Een service abonnement biedt een mooie kostenspreiding voor de klant en is een prima klantenbinder voor het autobedrijf.

 

De Zorgeloos Rijden Pas wordt door een groot aantal servicegerichte excellente autobedrijven omarmd. Het ‘service abonnementen’ verdienmodel biedt het autobedrijf mooie kansen zoals:

 

✅ Een rechtstreeks klantcontact waardoor langlopende klantrelaties en loyaliteit.

✅ Door de uitstekende extra services komen klanten terug waardoor werkplaatsinkomsten.

✅ En het autobedrijf ontvangt maandelijks doorlopende service abonnementen betalingen van klanten.

 

Kiezen voor het Zorgeloos Rijden Pas verdienmodel is kiezen voor een stabiele terugkerende abonnementen omzet. Recurring omzet is altijd goed voor de continuïteit van het bedrijf. Om deze reden kiezen bedrijven zoals telecom, internet, kranten e.d. in hun strategie voor abonnementen verdienmodellen.

 

Bij het Zorgeloos Rijden Pas service concept is het gehele proces gericht op het verkrijgen van continuïteit door méér klantenbinding. Klanten worden hierdoor voor een langere tijd aan het autobedrijf gebonden.

 

Bedrijfsprocessen veranderen vanzelfsprekend bij het invoeren van uw unieke Zorgeloos Rijden Pas. Belangrijk is een perfecte automatisering met een geautomatiseerde workflow voor registraties, facturatie en incasso’s om unieke service abonnementen binnen uw autobedrijf efficiënt te introduceren zonder al te veel opstarttijd.

Blije autobedrijven met service abonnementen

✅ Door het verkrijgen van meer KLANTENBINDING met hun unieke Zorgeloos Rijden Pas.

✅ Door het kunnen aanbieden van uitstekende extra services en aftersales die klanten waarderen.

✅ Door het elke maand ontvangen van extra inkomsten uit service abonnementen betalingen.

 

Aftersales Magazine januari 2020: Mijlpaal voor Zorgeloos Rijden Pas: 50.000

Geautomatiseerde website aanvraag waardoor géén administratie

Wij bieden autobedrijven een perfecte ondersteuning door op uw bedrijfswebsite het door ons geprogrammeerde digitale Zorgeloos Rijden Pas aanvraagformulier te plaatsen. Uw klanten en Verkoopmedewerkers kunnen hierdoor eenvoudig zelf de Zorgeloos Rijden Pas digitaal aanvragen en rechtsgeldig (laten) ondertekenen. Dit kan worden gedaan met een mobiele telefoon, tablet of computer. U en uw klant ontvangen automatisch het door ESIGNEREN geverifieerde rechtsgeldige formulier in de mailbox.

 

Na ontvangst van het ingevulde digitale aanvraagformulier met maandelijkse incassomachtiging, worden alle administratieve handelingen volledig automatisch uitgevoerd door het gespecialiseerde financiële Zorgeloos Rijden Pas softwareprogramma.

Deze gespecialiseerde financiële automatisering geeft enorme tijdsbesparingen doordat er géén handen meer aan te pas komen. Het grote voordeel is tevens minder kans op fouten en minder handelingen waardoor het gehele aanvraag- en incassoproces veel sneller gaan.

Belangrijke tijd- en kostenbesparingen

Na ontvangst van het ingevulde en ondertekende Webformulier worden alle administratieve handelingen zoals dataverwerking, facturatie en incasso volledig automatisch door EFI Facturatie uitgevoerd. Maximale efficiency door geautomatiseerde klantendata invoer waarna het incassotraject direct wordt geactiveerd. Welkome tijd- en kostenbesparing omdat er zijn géén handjes meer nodig zijn!

 

Door het gespecialiseerde Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma én uw digitale Zorgeloos Rijden Pas aanvraagformulier op de bedrijfswebsite, worden maandelijks de service abonnementen geregistreerd en automatisch via uw bank bij de klanten geïncasseerd. Uw autobedrijf ontvangt ZELF deze maandelijkse abonnementen betalingen.

 

De unieke Zorgeloos Rijden Pas services van uw autobedrijf worden overzichtelijk op de website geplaatst. Wij zorgen, in samenwerking met uw websiteprogrammeur, voor plaatsing van uw digitale Zorgeloos Rijden Pas aanvraagformulier met alle daarbij behorende administratieve programmakoppelingen.

Data beveiligingen

De Zorgeloos Rijden Pas klantendata wordt door EFI optimaal streng beveiligd. Het server platform is geplaatst in het ISO 27001 gecertificeerde datacenter EvoSwitch, met het hoogste beveiligingsniveau voor hosting en 10 jaar dataopslag.

Contact

Nodig ons vrijblijvend uit voor een Zorgeloos Rijden Pas serviceprogramma demonstratie en kosten – baten overleg. U kunt ons altijd bellen op 071 – 331 2396.